Nieuws

Doneer nu en help Skik met het realiseren van zorgeloze vakanties.

Doneren

Nieuws

Presentatie aan de klassen van Twickel Borne

Op 13 december hebben wij presentaties gegeven over Skik aan de klassen van Twickel Borne. Zij doen volgende week mee aan de sponsorloop waarvan wij het goede doel zijn. De sponsorloop is 7 km lang en wordt gelopen op 23 december. We wensen de leerlingen veel succes bij het vinden van sponsoren en voor de loop.

Donatie van Bornse Doe Fabriek

Tijdens de Melbuul’ndagen op 27 en 28 augustus 2016 heeft de Bornse Doe Fabriek weer mooie producten gecreëerd en gemaakt van rest- en afvalmateriaal. Primair doel van de Bornse Doe Fabriek is ‘lokale goede doelen helpen’. Net als vorig jaar was Skik in Twente  één van de goede doelen.

Op 16 september mochten we de steigerhouten cheque in ontvangst nemen. Wij danken allen die deze geweldige donatie van € 1.050,00 hebben mogelijk gemaakt!

Bornse Doe Fabriek wordt gerund door de volgende bedrijven: Ter Brugge Bouw, Macc Design, Matthijs Boomkamp Timmerwerken, Platvoet Bouw, Quinten Installaties en TTL Trappen & Timmerwerken

 

Fantastische bijdrage van Business Club Centraal Twente en NSGK

Op 6 juli 2016 mochten wij een cheque ontvangen voor het geweldige bedrag van € 3.000,00. De Business Club Centraal Twente stelde € 1.500,00 beschikbaar en de NSGK verdubbelde dit bedrag. Jan Schuttenbeld overhandigde de cheque aan de voorzitter van Skik in Twente, Loes Meijer. We zijn heel erg blij met deze donatie, hiermee kunnen we weer gezinnen blij maken met een zo hard nodige, geheel verzorgde Skik-vakantie!

Match Slingerbeurs Borne: badlakens van Aveleijn

Op vrijdag 19 februari mochten wij uit handen van een cliënte van Aveleijn 20 badlakens in ontvangst nemen. Voor de badlakens zijn tekeningen gebruikt die gemaakt zijn door cliënten van Aveleijn. Ze zijn prachtig verpakt met pakpapier dat bestempeld is door de cliënten van Aveleijn. Dit geschenk van Aveleijn hebben we te danken aan de match die we hebben gemaakt op de Slingerbeurs Borne. Aveleijn en cliënten: heel hartelijk bedankt!

Cheque van Kringloop Borne

Blij verrast hebben wij op 18 december 2015, tijdens een feestelijke bijeenkomst, deze cheque van de Kringloop Borne in ontvangst mogen nemen. In totaal werden 21 goede doelen verblijd met een schenking. De ontvangers hebben alle een relatie met Borne. Het is een jaarlijkse geste van de Kringloop Borne, die werkt zonder winstoogmerk en dergelijke schenkingen tot een van haar doelstellingen rekent.

NSSG stelt kaarten beschikbaar voor Slag om Grolle

Dankzij de National Safety Security Group heeft Skik in samenwerking met SIZ Twente, drie mantelzorggezinnen blij kunnen maken met toegangskaarten voor De Slag om Grolle, het spectaculaire 3-daagse, grootste historische evenement in Europa. Op 21 oktober 2015 overhandigde Kevin Kel, algemeen directeur NSSG ( links op de foto), de kaarten aan Wesley Elfers van SIZ Twente en Loes Meijer van Skik.

Geweldige donatie van de Ronde Tafel Oldenzaal!

Skik was dit jaar het goede doel van de gala-avond van de Ronde Tafel Oldenzaal. Op 13 oktober mochten wij een cheque ontvangen van € 10.000,00, dit geweldige bedrag is mede mogelijk gemaakt door een verdubbeling van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

Barmedewerkers Melbuul’n delen uit

Al jaren is een grote groep vrijwilligers actief tijdens de Melbuul’ndagen als barmedewerker. Tijdens het vier dagen durende dorpsfeest zorgen zij er met veel plezier voor dat de vele bezoekers voorzien worden van een drankje. Rob Munsterhuis vertelt dat de inzet van de groep in de loop der jaren steeds groter is geworden. ” Van het bemensen van kleine barretjes tot hele grote, bijvoorbeeld in de Nick & Simon-tijd.” Het blijkt geen probleem te zijn om voldoende mensen voor de klus te porren en bijna allemaal komen ze ieder jaar weer opnieuw opdraven. De vergoeding die ze voor hun inspanningen krijgen gaat sinds vorig jaar naar een goed doel. De zaterdagploeg besloot een bedrag te schenken aan de Bornse Schaats- en Skeelervereniging en de inkomsten van de Melbuul’n-vrijdag ging naar de Stichting Skik in Twente en dagactiviteitencentrum  De Ster.

Loes Meijer, voorzitter van Skik, en Bernadet Wieffer van de Ster mochten 24 september 2015 uit handen van Rob Munsterhuis een cheque ter waarden van 500 Euro in ontvangst nemen. (bron: Borne Boeit)

Sponsoren