Steun Skik

Doneer nu en help Skik met het realiseren van zorgeloze vakanties.

Doneren

Help ons zorgeloze vakanties mogelijk te maken!

Om Skik vakanties mogelijk te maken hebben we financiële middelen nodig. De stichting Skik in Twente is dan ook voortdurend op zoek naar bronnen van inkomsten, zodat we op korte en lange termijn vele van deze overbelaste mantelzorggezinnen een fantastische, zorgeloze vakantie kunnen bieden! Uw actie bespreken? Bel dan met Jolanda van Tellegen, telefoonnummer 06 2477 9717.


Doneer!

Voor onze inkomsten zijn we volledig afhankelijk van bijdragen van particulieren en bedrijven,
help ons en doneer.

Doneren

Neem ons op in uw testament!

Heeft u er weleens bij stil gestaan dat u niet alleen uw nabestaanden iets kunt nalaten, maar ook goede doelen die u een warm hart toedraagt? Bijvoorbeeld in de vorm van een nalatenschap.

Nalaten

Start een actie!

U kunt ons ook helpen door als particulier, vereniging, bedrijf of school, een inzamelingsactie te organiseren waarvan u de opbrengst schenkt aan Skik. Wij waarderen alle acties, van klein tot groot. Van de verkoop van zelfgemaakte kaarten tot een ludiek sportevenement.

Start een actie

Word vrijwilliger!

Voor het organiseren en uitvoeren van activiteiten tijdens de Skik vakantieweken hebben we vrijwilligers nodig, maar ook bijvoorbeeld voor het werven van fondsen en allerlei andere werkzaamheden. De inzet van onze vrijwilligers is onmisbaar voor Skik in Twente.

Vrijwilliger worden

Steun ons met uw bedrijf, vereniging of serviceclub!

Gelukkig onderkent het bedrijfsleven steeds meer het belang van sociaal en maatschappelijk betrokken ondernemen. En ook serviceclubs maken zich sinds jaar en dag sterk om de wereld een stukje mooier en leefbaarder te maken. Er zijn diverse mogelijkheden (op maat) om ons te helpen.

Lees meer
Sponsoren